Salangen-Nyheter

Fjellkysten med nytt rustikk konsept:

Åpner restaurant

Driftsleder Marthe Skrikerud og daglig leder Tor Lyngmo ved Fjellkysten ser frem til å åpne det nye spisestedet til Fjellkysten.

SOLØY: Langfredag åpner Fjellkysten gjestehus sin nye restaurant. Brasseriet Naustet er en rustikk preget restaurant med en rustikk og velsmakende meny, som byr på både ishavsrøye og elgburger.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I går, fredag var det en uke igjen til den store dagen hos Fjellkysten Gjestehus i Lavangen, og daglig leder Tor Lyngmo er spent på å åpne Brasseriet Naustet. – Vi er kjempespente på åpningen, og vi har allerede fått bestillinger. Det vi åpner er et brasserie med et rustikk preg og atmosfære hvor vi ønsker å være med å utfylle mattilbudet i regionen. Menyen blir også rustikk, med mange spennende og velsmakende retter, blant annet elgburger og ishavsrøye, forteller Tor Lyngmo i intervju med nettavisen

Skiløype helt fra ytterdøra

At det er spennende tider for gjengen ved Fjellkysten er det liten tvil om. Ungdomslaget ved Soløy har vært flittig ute med løypetråkkeren og man kan faktisk spenne skiene på ved døra til Fjellkysten og ta for seg mange kilometer med fine dobbeltspor. I tillegg er det helt ferske spa anlegget deres også tatt i bruk, og Lyngmo forteller at tilbakemeldingene har utelukkende vært positive.

– Vi er veldig takknemlige for engasjementet til Ungdomslaget her som har kjørt skisporet, skryter Tor Lyngmo fornøyd.