Salangen-Nyheter

Ingen badetemperatur lengre:

Et rart tidlig høsttegn...

I sentrum av Sjøvegan ligger det nå en fortumlet og nedstøvet badebukse som ser ut til å ha tilbragt et par uker utendørs uten tilsyn. Var det noen som angret på en litt for sen badeplan?

På parkeringsplassen i sentrum av Sjøvegan, i mellom Felleskjøpet og tidligere Rema 1000-butikken har det i en litt lengre periode ligget en knustørr badebukse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Er dette et tegn på at kulden kom for fort?

Badebuksa ser ut til å være av medium størrelse, med strekkemuligheter og er definitivt designet for å passe inn i herregarderoben. 

Knustørr 

For at undertegnede skulle få litt bedre bilder, måtte badebuksen flyttes på og den kan kun beskrives som knasende knustørr, i tillegg til å være nedstøvet av grus og sand.

Hvor lenge denne badebuksen har vært i sentrum er vanskelig å si uten eksperter på området tilgjengelig på kort varsel, men den ser ut til å være i ellers fin stand.

Om noen har duppet i vannet ved kysten og ombestemt seg, før de deretter har skiftet klærne så fort at badebuksen forsvant ut av syne, kan bare teoriseres om, men at badebuksen er lempet igjen er et klart tegn på at badesesongen nå er over, og med det kanskje også sommeren.