Salangen-Nyheter

Økning fra i fjor:

Godt avholdt sonerenn

Skiglade deltakere står klar på startstreken. FOTO: INGER KRISTIN HOGNESTAD

SELJESKOG: Lørdag var det sonemesterskap i Seljeskog. I år var det registrert en økning i antall skiglade deltakere på konkurransen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var en vellykket sonemesterskap som ble avholdt i Seljeskog i Salangen på lørdagen. Fjorårets sonemesterskap hadde rundt 140 påmeldinger, mens i år har det vært en økning til 150 skientusiaster. - Det har vært bra mange deltakere i år. De fleste var unger fra 8 til 10 år, i tillegg har det vært rekordmange fra SIF Ski sammenlignet med andre renn denne sesongen, forteller en fornøyd nestleder Inger Kristn Hognestad til nettavisen lørdag ettermiddag.

Det var flest unger mellom 8 og 10 år som deltok på årest sonemesterskap. FOTO: INGER KRISTIN HOGNESTAD

Godt løypenett

Hognestad kunne kommentere videre at alle deltakerne trivdes i Seljeskog lørdag formiddag. Med så mange deltakere er hun sikker på at dette er en tradisjon de kommer til å fortsette med i mange år fremover. - Forholdene i dag var fantastiske med tanke på vær og temperatur. Det har vært gjort mye forberedelser av løypenettet, med utvidet terreng, nye skilt og godt preparerte løyper. Det er mange som fortjener en ros for sin kjempeflotte innsats, avslutter Hognestad til nettavisen.