Salangen-Nyheter

Salangen-Cup 2008

Grovfjorden vant med glans !

Det var det ene laget til Grovfjorden som i år vant Salangen Cup på herresiden. På kvinne-siden kunne Tromsø-laget Fløya stikke av med seieren. Turneringen ble holdt i Salangshallen.Se kampresultatene fra turneringen her !

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

  Begge lagene til Grovfjorden kom til finalen, og ble dermed seiersvinnere på herresiden i årets Salangen-Cup.

Salangen Cup ble arrangert i helga. Hele 21 lag deltok i turneringen. I år som i alle år tidligere var det ikke bare fotball som sto i hodene på spillerne. Også det sosiale perspektivet var tilstede, både på og utenfor fotballbanen. Spillere fra hele regionen fant veien til hallen i helga.

Klar seier

Det var i herreklassen at laget fra Grovfjorden vant turneringen i år. Laget til Grovfjorden har deltatt på mange Salangen-Cup tidligere. På damesiden var det Tromsø-laget Fløya 2 som fikk pokalen med seg hjem, etter at de hadde slått  jentene på Medkila i finalekampen. Det var sportslig leder i SIF Fotball, Tore Ratkje som sto for premieutdelingen på slutten av turneringen søndag kveld.

Beste keepere og måljeger

I år var det også tildeling av tittelen beste keeper og best målscorer. På herresiden var det Christian Larssen (bildet) som ble kåret til beste keeper i turneringen. Han spiller til daglig på Salangen. På kvinnesiden var det Silje Westerbekkmo fra Fløya som hadde passet målburet best. Den som hadde skåret flest mål i turneringen, var Eirik Gillebo fra laget til BOIF.

Kjente ansikter tilbake

De to fotballjentene Anneli Giske og Sofie Pedersen som er fra Salangen, var i helga tilbake i Salangen for å spille i turneringen Salangen Cup. Jentene som for tiden spiller på Fløya i Tromsø, trivdes godt på fotballbanen i Salangen. Det ble litt andre og lettere takter for de to fotballjentene under turneringen i helgen.

Fornøyd med turnering

Turneringsansvarlig Tore Ratkje kunne etter turneringen i helga fortelle ovenfor nettavisen at det hadde vært en fin helg med mye god fotball. - Det har vært en god helg. Vi har ikke hatt store skader på spillere, der lege eller slikt har vært innvolvert, alt har gått smertefritt, forteller Ratkje.

På fotballturnering i helga:

Jon Henrik Larsen
  (tekst og foto)

ANNONSE
Annonse