Salangen-Nyheter

Lavangen Idrettsforening:

Inviterer til innebandy

Neste helg er det klart for innebandy- turnering i Lavangen, arrangert av den lokale idrettsforeningen.

TENNEVOLL: Lavangen IF inviterer til en sosial innebandyturnering neste lørdag, 13.april. Innebandy er en morsom sport som alle kan bli med på, og nå kan alle som vil stille lag på dette arrangementet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Initiativtaker til turneringen, Johnny Johansen er spent foran turneringen. - Nå har vi årlige turneringer i både fotball og volleyball i Lauvhallen, så hvorfor ikke prøve innebandy også?, spør Johansen. Han vet at det trenes godt ukentlig både i Salangen og Lavangen, så hvorfor ikke møtes og se hvem som er best?. - Men jeg må få presisere at dette er en turnering som er åpen for alle ! Vi har allerede fått påmelding fra to dame / mixed lag, så om det blir et par dame/mixed lag til, så vil disse få spille i egen gruppe, sier Johansen fornøyd.

Påmeldte

Til nå er lag fra Lavangen, Salangen og Brøstadbotn påmeldt, men arrangøren håper også på lag fra Bjerkvik, Gratangen, Bardu, Ibestad og Dyrøy sånn at de totalt blir rundt 10 lag på turneringen. - Utstyr som innebandykølle og vester kan lånes i hallen til de som ikke selv har dette. Bassenget er åpent og det vil bli salg av mat og drikke i kafeteriaen, så kom gjerne innom selv om du ikke skal spille selv, sier Johnny Johansen. Det hele begynner klokken 11.00 neste lørdag, 13.april i Lauvhallen.

For påmelding, ta kontakt med Johnny Johansen, tlf

913 570 71

Facebook gruppe:

http://www.facebook.com/events/218768934928250/?ref=ts&fref=ts