Salangen-Nyheter

Foreldrene til Emilie Fosshaug som gikk videre i «The Voice»:

- Vi er veldig stolte på hennes vegne

Fredag kveld ble det klart at 19-årige Emilie Fosshaug fra Ibestad kommune gikk videre i sangkonkurransen «The Voice» på TV2 Direkte. Dette etter at hun vant duellen med Mia Charlotte Skoge Nøringseth fra Ålesund.

Publisert:

Annonse
Annonse

Hjemme på Ibestad var det mange som ventet i spenning på om Emilie gikk videre i konkurransen, eller ikke. Rundt 30 mennesker møtte frem på Ibestad kulturhus for å få med seg begivenheten i lag med Emilie selv, og hennes aller nærmeste.

Og for en positiv kveld det ble, da det like over klokken 20.30 fredag kveld ble klart at Emilie vant i sangduellen mot Mia Charlotte Skoge Nøringseth, og var klar for videre sangerobringer i konkurransen, på Ina Wroldsen sitt team.

Emilie Fosshaug var selv tilstede i Ibestad kulturhus fredag kveld, i lag med familie og nære venner for å se på TV2 Direkte- sendingen av «The Voice». Her sammens med kjæresten Sebastian Olsen Knutsen (midten) og hennes bror Vebjørn Fosshaug (t.h).
 Foto: Privat

Emilie Fosshaug var selv tilstede i Ibestad kulturhus fredag kveld, i lag med familie og nære venner for å se på TV2 Direkte- sendingen av «The Voice». Her sammens med kjæresten Sebastian Olsen Knutsen (midten) og hennes bror Vebjørn Fosshaug (t.h). Foto: Privat

- Vi er så stolte av henne

Foreldrene til Emilie, Lill-Grethe og Anders Fosshaug var enda mer stolt fredag kveld da nettavisen tok en prat med dem, etter at de hadde fått delt nyheten med hele lokalsamfunnet og hele Norge om at deres datter var gått videre i konkurransen til såkalt "Knockout" om ca. fire uker.

- Det er så fantastisk og få være med Emilie på denne reisen hun er på nå. Hun er så trygg og sikker på det som skjer, så vi er både glad og stolt på hennes vegne, sier Lill-Grethe Fosshaug i intervjuet som ble gjort i kveldssendingen «Natt til lørdag» sent fredag kveld.

Se intervjuet i video lengre opp i saken

Rundt 30 mennesker møtte frem til felles visning på Ibestad kulturhus, av TV2 Direkte-sendingen av «The Voice», der Emilie Fosshaug var med i duell fredag kveld.
 Foto: Privat

Rundt 30 mennesker møtte frem til felles visning på Ibestad kulturhus, av TV2 Direkte-sendingen av «The Voice», der Emilie Fosshaug var med i duell fredag kveld. Foto: Privat