Salangen-Nyheter

Travel åpningsdag:

Luggen måtte tjuvstarte

Det kom så mange kunder til Luggen Salong AS på Sjøvegan på åpningsdagen at de ble nødt til å tjuvstarte åpningen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I går torsdag åpnet Luggen Salong, og det var så stor pågang av kunder at de var nødt til å tjuvstarte. - Det var mange som allerede hadde bestilt time, forteller frisør og gründer Eli Duda.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Endelig var dagen kommet for Eli Duda og Luggen Salong AS. Klokken 11.00 på torsdag åpnet den nye frisørsalongen på Sjøvegan. Det var mange kunder som duket opp tidlig for å sikre seg en time på åpningsdagen, noe som medførte at de måtte tjuvstarte noen minutter før klokken 11.00. - Jeg vet at folk har ventet på oss, og vi har mange faste kunder her fra Salangen som har tatt turen til vår salong i Bardu for å få håret sitt klippet, nå slipper de å kjøre helt til Setermoen, forteller Eli Duda til nettavisen.

Viktor Kristiansen har tatt turen fra Bardu. - Jeg liker ikke å vente på timen, her satt jeg meg nesten rett ned i stolen når jeg kom inn. Jeg er fast kunde hos Eli og synes hun er veldig flink å klippe, forteller Kristiansen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Det blir nok full dag

Salongen på Setermoen er fremdeles i drift, og de har to fast ansatte der som vil drive på fulltid, i tillegg har de ansatt to lokale frisører som vil drifte lokalet på Sjøvegan. For Eli og hennes kompanjong Noaman vil pendle mellom begge salongene. På åpningsdagen er begge på Sjøvegan og travelt opptatt med å ta i mot alle kundene som ønsker en ny frisyre til helgas store folkefest. - Det ser ut som det blir full dag på oss her oss, og det er jo veldig bra, sier Duda til nettavisen.

ANNONSE
Annonse