Salangen-Nyheter

Ett år med Bunnpris- butikk på Sjøvegan:

Nå ønsker Espen å bli salangsværing!

Det er gått ett år siden Bunnpris ble etablert i lokalene etter Rema 1000 i Strandsenteret. Mye har skjedd det siste året, og ny kjøpmann og medeier Espen Tennholm er kommet inn. Nå ønsker Tennholm og flytte til Salangen!.

Publisert:

Annonse
Annonse

Butikken som ble offisielt åpnet den 3.februar i 2022 av Nina og Tor Arne Kjensli Fjeldstad har blitt tatt godt i mot av salangsværingene. Den har også gjort sitt til at Sjøvegan har et bredere dagligvaretilbud enn tidligere.

Espen Tennholm som er kjøpmann og medeier i butikken ser virkelig potensiale fremover. Han overtok ansvaret for dagligvarebutikken på Sjøvegan fra og med 1.oktober i fjor. Nå er det han, Torgeir Hansen fra Myre i Vesterålen og Bunnpris-konsernet som er eiere av butikken på Sjøvegan og på Setermoen.

- Jeg har knalltro på denne butikken her. Det å ha møtt så mange trivelige og blide salangsværinger, gjør at jeg har enda mer lyst å flytte hit, sier Tennholm til nettavisen.

Se videoreportasje i anledning ett-års dagen øverst i artikkelen!

Det har gått ett år siden Bunnpris Sjøvegan ble en realitet. Butikken har blitt tatt godt i mot, og har fått ny kjøpmann og medeier i løpet av året som har gått.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Det har gått ett år siden Bunnpris Sjøvegan ble en realitet. Butikken har blitt tatt godt i mot, og har fått ny kjøpmann og medeier i løpet av året som har gått. Foto: Jon Henrik Larsen