Salangen-Nyheter

Regnskap i Nor:

Nærmer seg åpning

Vigdis Sæbbe og Tor Inge Berg er snart klar for kontoråpning på Sjøvegan.

SJØVEGAN: Det er Vigdis Sæbbe og Tor Inge Berg (bildet) som står bak etableringen av Regnskap i Nor, et nytt regnskapsfirma som snart åpner på Sjøvegan. De vil overta klientene til Sundstrøm Økonomi, men har også plass til flere nye klienter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er mye som skal på plass når man åpner nytt regnskapskontor, og hos Regnskap i Nor AS begynner tiden for åpningen å nærme seg. - Vi regner med å være på plass i lokalene i løpet av desember, sier Tor Inge Berg. Men allerede nå er de klar for å ta imot nye klienter. - Vi har inngått en avtale med Sundstrøm Økonomi om å overta de klientene de har. Sundstrøm Økonomi vil fortsette å ta seg av dem frem til vi åpner. Da legger de ned og vi tar over, og Leif Tverseth som jobber hos dem i dag vil starte hos oss, forteller Berg. Nye klienter vil bli tatt vare på av Vigdis Regnskap i Brøstadbotn frem til dørene åpnes i Salangen.

For næringsliv og private

Regnskap i Nor vil videreføre og utvikle ett komplett regnskap- og økonomissenter. De vil tilby sine tjenester til både næringslivet og privatpersoner. De kan hjelpe med alt innenfor regnskapsføring, årsoppgjør, utarbeidelse av ligningspapirer, økonomisk rådgivning og arveoppgjør for å nevne noen få ting av alt de driver med. Noe de har som få andre regnskapskontor har er kompetanse innenfor jordbruk og fiske. - De trenger jo regnskapstjenester de også, og de har gitt uttrykk for at de savner et tilbud lokalt. Nå kan vi hjepe de, sier Berg. Om Sundstrøm Økonomi bare skulle lagt ned ville det ikke vært noe tilbud i Salangen, og så vidt jeg vet ikke i Lavangen heller. Så vi håper de fleste vil benytte seg av tjenestene i kommunen og ikke gå til andre kommuner, avslutter Berg.