Annonse
Salangen-Nyheter

Trist og alvorlig hendelse natt til fredag:

Mann skutt av politiet i Lavangen i natt

En mann i 40-årene er skutt på en gård nært Røkenes i Lavangen av politiet i forbindelse med en situasjon natt til fredag.
 Foto: Jon Henrik Larsen

En mann i 40-årene er skutt på en gård nært Røkenes i Lavangen av politiet i forbindelse med en situasjon natt til fredag. Foto: Jon Henrik Larsen

En mann i 40-årene er skutt av politiet i en bolig nær Røkenes i Lavangen kommune. Han ble erklært død av lege på stedet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2022 kl 09:51

Annonse
Annonse

Politiet ble tilkalt til stedet for å bistå helsevesenet. Patruljen var framme rundt klokka 1.40 natt til fredag.

På stedet har det oppstått en situasjon, som har ført til at politiet har avfyrt skudd mot mannen som på tidspunktet førte en hjullaster. Nærmere detaljer av hendelsesforløp vil etterforskningen vise, opplyser Troms politidistrikt fredag morgen.

Politipersonell på stedet skal være uskadd, og blir ivaretatt av politidistriktet. Spesialenheten ble varslet rutinemessig like etter hendelsen.

Fryst åstedet

– Det vil være spesialenheten som etterforsker saken videre. Spørsmål angående etterforskningen må rettes til dem, sier politimester Astrid Nilsen i Troms politidistrikt.

Hun sier til NTB at politiet har fryst åstedet til spesialenheten ankommer.

– Det som er viktig for oss nå er å følge rutinene og instruksene vi har og ivareta personellet vårt som har vært på stedet slik at de får en god oppfølging fra oss som arbeidsgiver videre.

Etterforskes av spesialenheten

Hun kan på det nåværende tidspunkt ikke si noe om hva som førte til at det ble avfyrt skudd, annet enn at det vil være noe som spesialenheten skal etterforske.

Vi kommer tilbake med mer om saken fortløpende!

Annonse