Salangen-Nyheter

Aktiv og engasjert Lavangen- dame:

Valgt til ordførerkandidat

Kristine Haugen (t.h) er Lavangen Arbeiderpartis ordførerkandidat foran neste års kommunevalg. Her sammens med partivenn Hadja Tajik.

TENNEVOLL: Søndag kveld ble Lavangen-jenta Kristine Haugen valgt som Lavangen Arbeiderpartis ordførerkandidat foran neste års kommunevalg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den unge damen på 33 år sitter i dag i kommunestyret i Lavangen for Arbeiderpartiet og er svært aktiv politisk. Til daglig er hun lærer ved Lavangen skole. Det var et enstemnig nominasjonsmøte som valgte Kristine Haugen som førstekandidat og dermed som ordførerkandidat ved neste års valg. Klaus Larsen ble partiets varaordførerkandidat. - Jeg er veldig takknemlig for tilliten fra partiet. Selvfølgelig er det en følelse av skrekkblandet fryd, men det tror jeg alle i samme situasjon har og burde ha, sier Haugen til nettavisen.

Godt program

Haugen understreker at lokalpartiet har valgt et veldig godt program for kommende valg.  - Vi har i dag vedtatt et veldig godt program der opprusting av kommunale veier og opprusting av Lavangsheimen og eldreboligene er noen av flere viktige saker. I tillegg ønsker vi å endre dagens kommunale rus- og psykiatritjeneste til å bli interkommunal. Vi bor i en liten kommune, med små forhold, og det kan derfor være en større terskel for å ta kontakt med en du kanskje kjenner fra før, sier Haugen.

Skal vinne velgere

Strategien for å vinne velgere ved neste års valg, er klar. - Vi skal være veldig synlig. Nå er jo ikke det noe nytt at Arbeiderpartiet er synlige i valgkampen altså, reklamerer Haugen. Hun trekker frem det nye partiprogrammet som viktig for å vinne stemmer. - Det er viktig å snakke med folk, møte dem og ta seg tid til en god samtale og ikke minst: lytte. Vi har gode ting på programmet nå som innbyggerne har kommet med og nevnt, og vi har tatt videre til programkomiteen, avslutter Haugen.