Salangen-Nyheter

Gladnyhet for vårt lille samfunn:

16 nye salangsværinger

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo er svært glad for de nye tallene som viser en økning i befolkningen i Salangen.

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo er svært glad for de nye tallene som viser en økning i befolkningen i Salangen.

SJØVEGAN: Statistisk sentralbyrå sine siste befolkningstall pr. 1 april 2014, offentligjort 14. mai 2014, er det nå 2.239 innbyggere i Salangen kommune. Det er en økning på 16 fra 1.januar 2014.

Publisert:

Sist oppdatert: 17.05.2014 kl 00:00

Annonse
Annonse

Disse tallene følger opp en positiv utvikling over flere år med stabilitet og noe økning i folketallet i Salangen. Tidligere denne uka offentligjorde Statistisk Sentralbyrå en statistikk som viste at Salangen er den kommunen i Troms som har hatt størst økning i detaljhandelen i Troms pr. innbygger de siste fem årene. Samtidig har folketallet også hatt en positiv utvikling i samme periode der folketallet var 2.203 den 1. januar 2009 og altså 2.239 pr.1 april 2014, fem år etter.

Gledelig

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo synes tallene er svært gode nyheter. - Begge disse statistikkene viser en positv utvikling i Salangen over år, noe som vitner om utviklingskraft og framtidstro. Jeg er selvsagt godt fornøyd med det, men det er fortsatt viktig å legge til rette for ei positiv samfunnsutvikling, der kommune, næringsliv, frivillig sektor og hver eneste Salangsværing er med på å bygge framtida i Salangen, sier ordfører Wiggen Prestbakmo til nettavisen.