Salangen-Nyheter

Effektiv premieutdeling:

2 premieutdelinger i 1

Flaskeposter ble kastet fra scenen under premieutdelingen, og publikum hoppet etter de. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

Flaskeposter ble kastet fra scenen under premieutdelingen, og publikum hoppet etter de. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

LUNDKAIA: Selvom det var to premieutdelinger som ble avviklet lørdags kveld, gikk det fort. Største fisken så langt ble også tatt i dag, en kveite på 35 kg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

God steming og godt oppmøte kan premieutdelingen oppsumeres med i kveld. Vinneren av barnekonkuransen på fredag var Martin Strand Sletten, damenes pris ble tildelt Lena Røsæg Olsen, og voksen konkuransen gikk til Erik Andrøy.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Cato Sørensen har siden i fjor vært fast "flaske kaster" for Millionfisken på premieutdelingene, nå har han derimot fått litt hjelp. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

52,4 kg unna tyngste noen sinne

Så langt i konkuransen har Trond Jensen og en kveite på 34,6 kg ledelsen i tyngste fisk-konkuransen. Sammen vant de også storfeskarkonkuransen for lørdagen. De er dessverre enda 52,4 kg unna Simon Muladals monsterkveite på 87 kg, som ble fisket opp under fjorårets Millionfisken. Simen Rolsen og kveita hans på 5 kg vant barnekonkuransen, og i damenes kategori vant Turid Berg Cruickshank.

2 i 1

Premieutdelingen for fredagen ble avviklet i dag på grunn av dårlig vær i går. Dette medførte ingen problemer, annet enn flere flaskeposter som publikum kan ta i mot.

Annonse