Salangen-Nyheter

Øvre Salangen revylag:

20 år i revyens tjeneste

Åpningsnummeret til årets revy var regissert i beste Michael Jackson- stil til sangen "Thriller". FOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅSHEIM: Fredag og lørdag feiret Øvre Salangen revylag sitt 20 års jubileum, naturlig nok med en ny revyforestilling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var godt med folk på grendehuset i Øvre Salangen både fredag og lørdag på forestillingene. Mange nye og unge ansikter har kommer til revyfamilien i ytterbygda, noe som er svært positivt. Bare tre av veteranene i revylaget er igjen, noe som gjorde at forestillingene i helga fikk en god miks av skuespillertalent i ulike aldersklasser.

Cecilie Lundberg med sine to dansende bønder på pinner. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Går igjen

Igjennom forestillingen i år var den røde tråden at revygjengen gikk igjen på grendehuset, noe som ble understreket i åpningsnummeret med en dans til Michael Jacksons sang "Thriller". Det som skapte mest glede  i salen under forestillingen var Cecilie Lundbergs dans med to andre "bønder", med hjelp av pinner hun kunne styre de til tonene fra Rednexs sin "Cotton-Eye Joe".

Hundenes tanker

Revygjengen tok også tak i hundene til folk i grenda. Hva tenker de egentlig på i hverdagen? Hva sier de egentlig til hverandre? Et revynummer som ble fabelaktig spilt til mye latter fra salen, av Kjell Vidar Fløtten, Cecilie Lundberg, Ida Skagtun Nyvoll, Vårin Masterbakk Karlsen og Ståle Takle.

Salangens ordfører og ubestridte Blogg-dronning, Sigrun Wiggen Prestbakmo fikk gode innspill til tema på sin blogg hos revyen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Blogg-dronningen

Salangen kommune som organisasjon var ei glemt i årets forestilling. Revylaget hadde tatt seg frihet til å spå fremtiden med kommunen som brøyteansvarlig, og hadde sett nærmere på ansettelsesprosessen av brøytesjåfører. Også kommunens ordfører og ubestridte Blogg-dronning, Sigrun Wiggen Prestbakmo ble parodiert på scenen i stykket der hun var på leting etter tema til sitt neste blogg-innlegg.

Gunnar Prestbakk som helikopter-pilot som "stammet" fra Elvenes. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Veteranenes tid

Det ble tid til veteranene også i forestillingen, helt mot slutten dessverre. Undertegnede mener at veteranene i revylaget kunne ha blitt med tidligere i forestillingen med egne nummere og prestasjoner på scenen. I en av de siste nummerne var Gunnar Prestbakk helikopter-piloten som "stammet" fra Elvenes, og som måtte nødlande i skogen på Fossbakken. Et revynummer som folk tydeligvis likte svært godt ut fra den høye latteren i salen.