Salangen-Nyheter

Liten kiosk, store gevinster:

20 år med lottovinnere

2004 var året da den høyeste gevinsten kom, på tre millioner kroner. FOTO: ANNA GRANHEIM FJOSE

SJØVEGAN: På veggen bak kassa hos daglig leder, Dag Sæther på Narvesen i Sjøvegan sentrum henger en hel rekke med diplomer over kunder som har vunnet i lotto hos ham. Eventyret om de mange lottovinnerne startet for to tiår siden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Antall diplomer teller per i dag 18 stykker. Systemet fungerer slik at man får diplom hvis gevinsten kommer på over 100.000 kroner. - I gjennomsnitt får vi en vinner i løpet av ett år. Den første kom en desemberdag i 1998. Det blir jo som et lite jubileum, så vi får se hva vi finner på, sier Dag Sæther til nettavisen.

  • saken fortsetter under bildet
  • *

Det både tippes, skrapes og spilles på Narvesen i Sjøvegan Sentrum for å se om hellet er på kundenes side. FOTO: ANNA GRANHEIM FJOSE

Tre på et år

Hittil ble den nyeste vinneren kåret i januar i fjor. Derimot lar årets vinner vente på seg. Selv om det fortsatt er tid til å få en vinner i 2018, er Dag klar på hvilket år som har vært det beste. - Da må vi tilbake til 2004. Det året fikk vi tre vinnere på over en million kroner. Med tre gevinster på over millionen var vi også den nest beste Narvesen butikken i hele Norge. Bare Værdal var bedre enn oss. Så det var stort, forteller han.  Dag syns det er moro at så mange av dem som spiller lotto hos ham vinner og at det er mange av kundene som legger merke til raden med diplomer på veggen bak ham.

ANNONSE
Annonse