Salangen-Nyheter

Tilskuddsøkning til STM:

200 000 mer enn i fjor

I en pressemelding utsendt av Troms fylkeskommune kommer det frem at Sør-Troms Museum får et tilskudd i år på over 4,6 millioner kroner. – Dette er svært positivt forteller avdelingsleder, Frode Hansen.

SJØVEGAN: I en pressemelding utsendt av Troms fylkeskommune kommer det frem at Sør-Troms Museum får et tilskudd i år på over 4,6 millioner kroner. – Dette er svært positivt forteller avdelingsleder, Frode Hansen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sør-Troms Museum har fått tildelt over 4,6 millioner kroner, noe avdelingsleder i Salangen, Frode Hansen er svært positiv for. – Tilskuddet er det årlige fylkestilskuddet som vi mottar, og vi har fått en økning fra i fjor på nesten 200 000, noe som er svært positivt ettersom at vi har hatt en situasjon hvor disse tilskuddene har vært på det samme i noen år, mens vi har hatt økte lønnskostnader og øvrige utgifter, så dette er en konsumprisjustering, opplyser Hansen til nettavisen. Blant det Sør-Troms Museums har stort fokus på for tiden er blant annet tradisjonshåndverk og forvaltning av samisk kultur. I tillegg har avdelingen fått nytt lagermagasin ved Elvenes Arena.