Salangen-Nyheter

– En fantastisk arena for ungdom:

30.000 til AlaRock

– De har skapt en utrolig flott arena for ungdom gjennom å etablere AlaRock. Dette er noe vi setter stor pris på og er stolte av å kunne være med å bidra, forteller samfunnskontakt ved Sparebanken Narvik, Victor Vang.

SETERMOEN: I dag var samfunnskontakt ved Sparebanken Narvik på besøk i Bardu i et ganske hyggelig æren. Han skulle levere en sjekk på tretti tusen kroner til rockeklubben AlaRock Scene på Setermoen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ettersom ruckeklubben AlaRock Scene på Setermoen er et utrolig populært tilbud for musikkinteressert ungdom i hele regionen har generalforsamlingen vedtatt at klubben skulle få sin bit av bankens overskudd. Samfunnskontakt Victor Vang opplyser overfor nattavisen at gjengen som har etablert klubben har gjort en fantastisk innsats og skapt noe som vil gagne hele regionen både nå og for fremtiden. – Primus motor for dette er Øyvind Kongsjorden og Karl-Jonny Bjørnsen, de har lagt ned utrolig mye arbeid for å skape et aktivitetstilbud for ungdom. AlaRock har fått nå en sjekk på 30 000 kroner fra Sparebanken Narvik, som en velfortjent sluttfinansiering på prosjektet.

Stolte over å kunne bidra

Overskuddet til Sparebank1 Narvik er det kundene selv som står for, og dermed ønsker banken å gi dette tilbake til gode formål som kundene vil nyte godt av. – Det er et uturolig spennene arbeid å få dra ut i distriktet å se hva som virkelig foregår. Det gjøres så mye bra, noe AlaRock er et bevis på. Bare det å ha skapt en arena for ungdom er å ha skapt verdier for fremtiden. Vi har også lignende arenaer ellers også i vår region, både i Bjerkvik og i Narvik. Formålet er å kunne skape relasjoner mellom disse som vil være en vinn-vinn situasjon for alle parter. Sparebanken Narvik er veldig stolt over å kunne være med å bidra til disse aktivitetene, forteller samfunnskontakt Victor Vang til nettavisen.