Salangen-Nyheter

Ønsker oversikt over aktiviteter:

4. år med årshjul

– Første aktiviteten i år er modellflyving første helga i juni. Om noen skulle ha øvrige spørsmål bes det ta kontakt med Astafjord Utvikling, opplyser Bjørn Nordmo til nettavisen.

SJØVEGAN: Arena Elvenes har for fjerde året på rad laget årshjul for årets aktiviteter. – Slik får vi organisert bedre, og naboer får bedre kontroll på hvilke helger det skjer noe her og når det er aktivitetsfri, forteller daglig leder Bjørn Nordmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Arena Elvenes er et kjent navn innen det regionale luftsportmiljøet, og i løpet av sesongen foregår det der både fallskjermhopping, seil- og modellflyving. For at både naboer, utøvere og øvrige interessenter skal ha en viss oversikt over når det er aktiviteter på Elvenes har de nå for fjerde året på rad laget et årshjul over aktiviteter. – Det har vist seg å være en smart løsning. På denne måten får alle en oversikt over aktivitetene og når det er frihelger. Første aktiviteten i år er modellflyving første helga i juni. Om noen skulle ha øvrige spørsmål bes det ta kontakt med Astafjord Utvikling, opplyser Bjørn Nordmo til nettavisen.