Salangen-Nyheter

Årets Salangen-kalender:

9. klassen som skal selge

Her er foreldrekontakt for 9. klasse ved Salangen skole, Frank Knutsen sammen med hans datter Marthe Helen Knutsen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Nå er Salangen fotoklubb ute med sin årlige kalender for neste år. Den er som vanlig bilder fotoklubben har tatt gjennom året og representerer hver av de tolv månedene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Endelig er Salangen fotoklubb ute med en ny og i øyenfallende kalender for det kommende året. Kalenderen er satt sammen av bilder tatt av klubbens medlemmer med motiver fra rundt om i Salangen kommune. Medlem av fotoklubben og klubbens kalendergruppe, Avilde Sæther forteller til nettavisen at kalenderen er like fin som alltid, og at de har fått inn mange flotte bilder som representerer de forskjellige årstidene i Salangen.

Har fått salgsoppdrag

Det er 9. klasse ved Salangen skole som skal selge kalenderne i år, og de blir delt inn i hver sin rode hvor de skal gå dør til dør å selge kalendere nå fremover. Her oppfordres det til å ha kontanter tilgjengelig hjemme, men Vipps kan også være et alternativ.