Salangen-Nyheter

Sen premieutdeling:

– Æ e kald!

Tross kaldt vær og lang ventetid møtte flere av vinnerne opp på scenen og mottok premien sin. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

LUNDKAIA: Premieutdelingen torsdag er nå vell gjennomført, etter en 20-minutters forsinkelse. Hovedkomiteen beklager at de oppmøtte måtte vente.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2018 kl 00:00

Annonse

Premieutdelingen gikk vell. Forsinkelsen hendte etter at feil informasjon var gitt til lydteknikerne. – Æ e kald, var et av ropene som kom fra publikum.

Flere ting manglet derimot også under premieutdelingen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Erik Formofetten​ fikk 2. plassen i storfeskar-konkuransen og kom opp på scenen for å ta i mot et telt og en sovepose. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

Den velkjente fanfaren som har blitt kjørt hver premieutdeling var en av tingene, Christer Møller som har vært den velkjente stemmen ut av høytalerne manglet også. En representant fra hovedkomiteen informerte Salangen Nyheter underveis i premieutdelingen om at Møller var og hentet Sandra Lyng som går på scenen 22.00 torsdag kveld.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lukas Vestmann i småfeskar-konkuransen møtte opp på scenen med et stort glis. FOTO: SANDER JOHANNES KARSLEN

Synne Øyan fikk førsteplassen i småfeskar-konkuransen i dag torsdag og vant med en kveite på 6,5 kg. Rett under lå Truls Johan Simonsen med en hyse på 2,5 kg. Den tyngste fisken i hele dag er på 13,6 kg og fisket opp av Simon Isaksen.

Det er så langt i konkuransen levert inn to sjøøretter og fem torsker i idealvekt kategoriene.