Salangen-Nyheter

Onsdag vises Skjelvet på seniorkino:

Actionspekket storsatsing

Filmen Skjelvet har gjort seg kjent for sine dramatiske effekter, og historien er en oppfølger av filmen Bølgen fra 2015, og begge filmene innehar samme hovedperson, Kristian Eikjord spilt av Kristoffer Joner (bildet). FOTO: FANTEFILM/NORDISK FILM DISTRIBUSJON

SJØVEGAN: Onsdag er det duket for seniorkino igjen, og denne gangen er det den norske storsatsingen Skjelvet som skal vises. Filmen har høstet gode tilbakemeldinger og regnes som den største katastrofefilmen i Norsk filmhistorie.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Førstkommende onsdag varmes projektoren ved Salangen kino opp igjen for en ny runde med seniorkinoen. Det er årets Norske storsatsning Skjelvet som skal vises. Filmen Skjelvet som er regissert av regissør John Andreas Andersen sammen med produsentene Martin Sundland og Are Heidenstrøm som har laget denne spennende actiondrama thrilleren skrevet av John Kåre Raake og Harald Rosenløw-Eeg. Filmen har gjort seg kjent for sine dramatiske effekter, og historien er en oppfølger av filmen Bølgen fra 2015, og begge filmene innehar samme hovedperson, Kristian Eikjord spilt av Kristoffer Joner.