Salangen-Nyheter

Elevene inviterer til trivelig kveld:

Adventskafé på kulturhuset

– Alle sammen er hjertelig velkommen til en trivelig kveld inne på kulturhuset, hvor vi står for salg av kaffe og kaker, oppfordrer Håvar Johan Nestun, Even Kvien og Endre Negård som er elever ved 9. trinn på Salangen skole. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Den 30.november skal i tradisjon tro julegrana tennes på Sjøvegan. I etterkant av denne seremonien inviterer 9. klasse ved Salangen skole til en trivelig adventskafé i Salangen kulturhus.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 28.11.2019 kl 00:00

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Den 30.november, i etterkant av julegrantenningen inviterer 9. klasse ved Salangen skole til adventskafé inne på Salangen kulturhus. Her blir det også oppvisning fra både skole- og drillkorpset og teatergruppa ved kulturskolen. Selve julegrantenningen starter klokken 15:00 førstkommende lørdag, hvor da kafeen åpner etter dette. – Alle sammen er hjertelig velkommen til en trivelig kveld inne på kulturhuset, hvor vi står for salg av kaffe og kaker, oppfordrer Håvar Johan Nestun, Even Kvien og Endre Negård som er elever ved 9. trinn på Salangen skole.