Salangen-Nyheter

Julamessa på Åsheim byr på mye spennende:

Afrikansk på julemesse

- Artiklene mine er i masse forskjellige farger og sammensetninger, så jeg gleder meg til denne messa, sier Ann Monika Bakli Aglen til nettavisen. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Lørdag 27. oktober åpnes dørene kl 11:00 for julemesse med masse flotte artikler til salgs. Også Afrikanske produkter som vesker, bager og annet kan du få kjøpt på denne messa, så her er det litt for enhver smak.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Like sikker som det nærmer seg jul, så er det messer med masse lokalt produserte artikle, men også noe langvegs fra. - Ja jeg har jo startet i 2016 med nettbutikk, og selger i hovedsak derfra, men drar litt rundt omkring på messer for å prøve det også. På Åsheim har jeg aldri vært før , så dette blir veldig spennende. Det som folk kan få se å kjøpe er Afrikanske produkter fra småskalaprodusenter, altså handtverkprodukter. Jeg vil ha med vesker, bager, toalettmapper og sminkepunger. Jeg har også silkeskjerf  og litt annet, så jeg tror det skal være litt for enhver smak. Og siden det nærmer seg Jul , tror jeg det kan være artikler i mitt sortement som kunne passe. Artiklene mine er i masse forskjellige farger og sammensetninger, så jeg gleder meg til denne messa, avslutter en forventningsull Ann Monica Bakli Aglen til nettavisen.

- På Åsheim har jeg aldri vært før , så dette blir veldig spennende, sier Ann Monika. FOTO: PRIVAT

ANNONSE
Annonse