Salangen-Nyheter

Avslutter på Coop Xtra Bardu:

Agnar kommer hjem!

Agnar Fossbakk kommer nå sakte men sikkert tilbake i jobb som daglig leder på Coop Prix på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det har lenge vært usikkert om hva som skal skje med Coop Prix Sjøvegan fremover når Jimmy Treland avslutter som butikksjef og begynner på Coop Xtra Bardu. Men nå er svaret klart.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Jimmy Treland avslutter snart som butikksjef på Sjøvegan for å begynne som nestleder på Coop Xtra Bardu, og Agnar Magne Fossbakk kommer tilbake til "gammeljobben" igjen etter å ha vært i Bardu i lengre tid.

Kommer ned snart

Synnøve Tobiassen skal være fungerende butikksjef frem til Agnar kommer tilbake for fullt, men det kan enda bli et par måneder til. - Jeg skal tiltre i full stilling, men først må vi få en ny butikksjef på plass til Coop Xtra, og siden den avdelingen er veldig viktig for Coop Nord kan det nok ta 2-3 måneder før det er gjort, sier Agnar til nettavisen. Når Agnar begynte i Bardu så var det i utgangspunktet ett prosjekt basert på nyåpningen, og Coop Xtra Bardu er nå den butikken i Troms som har nest størst økning.

Hjelper til på Sjøvegan

Selv om Agnar må avvente på ny butikksjef i Bardu før han kommer helt tilbake, så blir han allikevel å se på Sjøvegan et par ganger i uka. - Butikken i Bardu er såpass godt organisert nå, så jeg vil tro det går greit at jeg hjelper til på Sjøvegan, smiler han. I spørsmålet om hva planen blir videre for Coop Prix så tas det på sikt. - Først skal jeg fortsette der de andre har sluppet taket. Jeg har fått mange gode idéer og impulser av å bygge opp Coop Xtra Bardu, og det handler i stor grad om å ha en attraktiv butikk. Og selvsagt presentable og positive ansatte, sier Fossbakk, som legger til at han kommer til å savne ansatte og kunder i Bardu, men at han gleder seg til å begynne på Sjøvegan igjen.