Salangen-Nyheter

Ønsker at medlemmene skal få tilbud

Aktiv sommer for Mental Helse

Leder i Salangen lag av Mental Helse, Svein Prestbakk sier at lokallaget ønsker og skape aktiviteter i sommer for sine medlemmer. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Det er sommer og man ønsker og gjøre flere aktiviteter utendørs. Salangen lag av Mental Helse har nå satt programmet før sommeren i lokallaget. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Leder Svein Prestbakk er glad for at man kan tilby medlemmene aktiviteter for en hver smak denne sommertiden.

- Vi skal ha grilling på stranda på Elvenes nå på torsdag den 16.juni fra kl. 18.00. Her blir det ordnet engangsgriller fra oss i styret, mens hver enkelt må ta med grillmat, drikke og stol. Når grillfesten er over, tar vi sommerferie. Unntaket blir at vi skal ha åpent fra kl. 12.00 til 14.00 lørdag 2.juli under Millionfisken, sier Prestbakk til nettavisen.

Sosialt og busstur

Mental Helse Salangen fikk i år nytt styre, og det arbeidende styret ilag med medlemmene har kommet frem til aktiviteter som er ønsket skal foregå.

- Vi har også bestilt Elvelund Camping den 12.august, der vi skal ha middag for medlemmer, og andre som har lyst til å komme. Men de må da selv betale en avtalt sum, sier leder Prestbakk.

Deretter senere i august- måneden blir det dagstur til Tromsø og Eide Handel den 22.august, med Furuly Turbuss.

- Vi skal også ha en egen tur til Riksgrensen igjen den 22.september, siden medlemmene ønsker dette. Så vi blir veldig sosiale i løpet av denne sommeren og tidlig høst, ler Svein og ser på programmet som er satt opp.

De som ønsker av medlemmene, eller andre interesserte å være med på bussturene kan melde seg på ved å skrive seg opp på listen som ligger på «Møteplassen».