Salangen-Nyheter

Setter opp til vinteraktiviteter:

Aktiviteter for alle

Hilde Løvberg og Anna Aglen Løkse er initiativtakere for årets vinteraktiviteter. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: SAFA og barneverntjenesten samarbeider for å skape vinteraktiviteter for barn og unge i vinterferien, 22-26.februar. - Alle aktivitetene er gratis, nevner Anna Aglen Løkse til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangen kommune sitter igjen med midler fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som ble gitt sommeren 2015 for å arrangere sommeraktiviteter. Gjennom et samspill med SAFA og barneverntjenesten setter de nå opp aktiviteter for barn og unge i vinterferien. - Vi sitter igjen med en del restmidler som vi skal klare å få brukt opp på vinteraktiviteter.  I den forbindelse har vi planlagt noen aktiviteter som er for en hver smak, sier Hilde Løvberg, tiltakskonsulent i Astafjord barneverntjeneste.

Mye hjelp

Hilde Løvberg  og Anna Aglen Løkse er initiativtakere bak dette og de har skaffet sterke apparater som stiller opp og hjelper med å veilede ungdommene. - Det er mange frivillige generelt som hjelper oss. Blant annet de som skal hjelpe oss i hallen. Det er også flott at barneverntjenesten kan rydde plass en arbeidsdag for dette arbeidet som er for barn og unge, takker Anna Aglen Løkse, daglig leder for SAFA.