Salangen-Nyheter

Fått mye skryt for god organisering:

All ære til SIF

Salangen IF har fått mye skryt for et velorganisert arrangement under Idrettsheia-cup 2018 som var lørdag 1. september.

IDRETTSHEIA: Salangen IF har fått mye skryt for Idrettsheia-cup 2018 som var lørdag 1. september. Leder av SIF Fotball og arrangementsleder for Idrettsheia Cup, Stian Eggen sier at med det flotte været som var ble det lett å arrangere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Nå har støvet lagt seg etter helgas store fotballturnering på Idrettsheia i Salangen. Hele 83 unge fotballag fra fjern og nær var møtt opp for denne turneringen som løper kun denne ene dagen, og med trenere, foresatte og øvrige gjester var det omlag 1500 personer til stede på cupen. Leder av SIF Fotball og arrangementsleder for Idrettsheia Cup, Stian Eggen forteller til nettavisen at det var veldig lett å arrangere når været var så fint. – Det var regn på fredag og søndag, men lørdag var det skikkelig sommervær. Det er klart at det gjør det enklere å skape gode opplevelser både for store og små da, sier Eggen til nettavisen.

Leder av SIF Fotball og arrangementsleder for Idrettsheia Cup, Stian Eggen. ARKIVFOTO

Utvidet grilltilbud i år

Med 1500 gjester er det på sin plass for arrangørene å påpasse at alle har det bra, og ikke minst mett. Tidligere har det vært satt opp ett grillutsalg under Idrettsheia-cup, men for årets arrangement hadde de utvidet salgsstedene for å unngå unødvendig lange kødannelser. – Dette er jo tidsmessig ganske komprimert og på denne tiden skal man servere mat til 1500 mennesker må man ha flere grillutsalg. Vi ser enda at vi sikkert kunne hatt et grillutsalg til, men vi erfarte mindre kø enn tidligere år, sier arrangementslederen.