Salangen-Nyheter

Messe på Finnsnes i helga:

- Alle er velkommen!

Messeleder Kim Hauglid oppfordrer alle til å komme på messa i helga.

SJØVEGAN/FINNSNES: Gave- og Handelsmessa er en ny messe som messeleder Kim Hauglid (bildet) har hatt lyst til å arrangere siden i fjor. Til helga skal denne messa gjennomføres for første gang.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Gave- og Handelsmessa skal være en messe hvor man kan finne alt mulig. Det skal ikke være noen strenge terskler over hva som blir tatt med, sier messeleder Kim Hauglid til nettavisen. Han legger også til at mye av grunntanken bak messa er at det skal være en plass for hvem som helst som vil handle. - Jeg har lagt merke til at herrer har vært litt neglisert i messemarkeder. Ønsket mitt er å få til noe for alle. Både herrer og damer, forteller Hauglid til nettavisen. Messen fyrer løs 21. mai, og varer til 22. mai.

Finnsneshallen

- Hele Finnsneshallen er booket for stands til helga, og det skal i tillegg være 10 ekstra stander på utsiden av bygget. - Det har blitt meldt bra vær til helga, så jeg håper stemninga blir god, sier Hauglid. Det kommer utstillere fra mange plasser i Norge, blant annet fra Trondheim. - Jeg håper folk kommer til messa og finner det de syns er interessant. Vi har allerede annonsert en del, og utstillerne har vært flink til å vise seg fram, så alle er velkommen til messa i helga for å finne det de skulle ønske, avslutter Hauglid til nettavisen.

Salangen-Nyheter vil være tilstede på messa og sende direkte på web-tv, lørdag 21.mai fra kl. 14.00 til 16.00!