Salangen-Nyheter

Inviterer til åpen brannstasjon:

Alle har noe de lurer på

Det var ca. 100 besøkende i forrige omgang med åpen brannstasjon, og alle er nok et år velkommen til en lærerik formiddag med Salangen brann og redning som lærere. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Den 21. september inviterer Salangen Brann og Redning til åpen dag på brannstasjonen. Her vil det være aktiviteter for store og små, med lett matservering ved siden av.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangen Brann og Redning inviterer til åpen dag på brannstasjonen lørdag 21. september. Her vil de besøkende få mulighet til å se hvordan våre brannkonstabler jobber, og i tillegg prøve noe av det forskjellige utstyret og verktøyet brannkonstablene bruker, som for eksempel brannslukkingsapparat, eller til og med en rundtur i brannbilen. – Det er åpen dag på brannstasjonen både for voksne og for barn. Alle har forskjellige ting de lurer på, og da skal vi gjøre det beste for å fjerne usikkerheten, forteller varabrannsjef i Salangen, Svein Åge Hegge. Brannstasjonen er åpen fra og med Kl. 11.00 til 15.00 ved Strandveien 41.

Det er mye mer enn bare en enkel vannslange som brukes under brannslukking. Under besøket på åpen dag i brannstasjonen kan man prøve ut noe av utstyret Salangen brann og redning bruker i sin jobb. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Blir bløt

I fjor var det omtrentlig 100 besøkende på brannstasjonen i Salangen. Hegge mener det flotte været var et trekkplaster da, men håper uansett mange tar turen innom i år. – Vi serverer både boller, brus, saft og pølser, i tillegg til alt vi har planlagt. Vi har litt varme som folk skal prøve å slukke, så jeg håper dette blir interessant i år, forteller Hegge, og bemerker at uansett hva været bringer, kan man bli litt bløt uansett. – Det er forebyggende arbeid, som er absolutt viktig å gjøre en gang i blant, avslutter Hegge fornøyd.