Salangen-Nyheter

Foldvik Marked - 30 års jubilant:

Alt etter planen

Leder i kystlaget Sverre Nordmo forteller at alt er så langt etter planen for årets Foldvik marknad.

FOLDVIK: I tradisjon tro er tredje helga i august satt av til Foldvik markedet i Gratangen. Planleggingen og forberedelsene er godt i gang for arrangementet som i år fyller 30 år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2018 kl 00:00

I år fyller det populære kystkulturarrangementet Foldvik marknaden tretti år. Leder i kystlaget, Sverre Nordmo forteller at de allerede er godt i gang med både forberedelsene og underholdingen for årets arrangement, men at de også har litt oppussingsarbeid som skal ferdigstilles før tredje helga i august. – Vi har en del arbeid med å pusse opp toalettene og å gjøre det mer attraktivt på markedsområdet, forteller Nordmo.

Jobber for å få finsk folkemusikk

I tillegg blir det flott underholdning på storscenen i år med blant annet KM Myrland, Cliff Isaksen og Belfast Lads. Det er i tillegg opprettet et samarbeid med Finsk-Norsk kulturinstitutt i Oslo om å få med ei finsk folkemusikkgruppe, dette som en litt forsinket markering av Finnlands 100. års jubileum i fjor. – For de unge vil det også være stadig underholdning. Blant annet kommer kanskje Anna Rogde hvor man da kan være med på sjørøvertokt, og redningsbåten Elias vil også være på plass, forteller Sverre Nordmo til nettavisen.