Salangen-Nyheter

Ny nettside og billettsalget er i gang:

Alt i rute for Isogaisa

Sjaman og Isogaisa- grunnlegger Ronald Kvernmo (t.h.) forteller overfor nettavisen at festivalprogrammet vil legges ut i løpet av kort tid, og at det her vil komme en spennende avsløring. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SOLØY: Nå er billettsalget i gang for årets Isogaisa- festival. Festivalen har fått nye hjemmesider, noe sjamanen Ronald Kvernmo er svært fornøyd med. I tillegg kommer det flere spennende nyheter fremover.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Sjamanfestivalen Isogaisa har nå fått nye nettsider. Her har de nå lagt ut billettsalget for årets festival, og sjaman og Isogaisa-grunnlegger Ronald Kvernmo forteller overfor nettavisen at programmet vil legges ut i løpet av kort tid, og at det her vil komme en spennende avsløring. - Jeg gleder meg til avsløringen, for jeg vet dette er noe folk blir å like. Spesielt våre faste gjester, forteller festivallederen. Festivalen har også fått støtte fra Lavangen kommune på hele 150.000 kroner, noe Ronald Kvernmo forteller er svært positivt for.

Flerspråkelige nettsider

Isogaisas nye nettsider skal også bli oversatt til engelsk i formål for å gi sjamanfestivalen et større publikum internasjonalt enn de allerede har. Startdatoen for årets Isogaisa er torsdag 9.august, noe som skiller seg ut fra tidligere år. - Vi har valgt å ha den offentlige åpningen på torsdag 9. august, men vi har både lavvo og bål klar to dager i forveien. Det blir litt som en "publikums festival" hvor man kan treffe nye mennesker og gjøre seg litt mer kjent hvis man er ny på festivalen, kommenterer Kvernmo avsluttende til nettavisen.