Salangen-Nyheter

Tor-Arne tilrettelegger:

Alt klart for bobilgjestene

I tradisjon tro har Tor-Arne Chruickshank nå gjort klart for årets bobilgjester for den kommende helga og nyttårsfeiringen. Alt er tilrettelagt, og i år som i fjor er det flere steder og velge mellom. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: I tradisjon tro har Tor-Arne Chruickshank nå gjort klart for årets bobilgjester for den kommende helga og nyttårsfeiringen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er en fast tradisjon at en rekke bobilturister legger turen til Sjøvegan rundt nyttårstider, og i den forbindelse gjør Tor-Arne Chruickshank en betydelig innsats for at alt skal være tilrettelagt når turistene entrer bygda. Ettersom Maxi Pyroteam skal ha sitt nyttårsfyrverkeri ved Strandparken også i år, har Chruickshank blant annet ryddet snø på et større område nærmere kommunehuset.

Legger tilrette mer parkering

Tor-Arne ordner i tillegg muligheten for at man kan stille seg på plassen mellom Rema 1000 og Felleskjøpet, hvor det også vil være muligheter for strøm. – Ellers blir det på samme måte som tidligere ved at man registrer seg og betaler ved Yx Sjøvegan, og ved Strandparken er det også muligheter for å tømme toaletter og spillvann, søppeltømming og få fylt vann, forteller Tor-Arne. Det er i tillegg åpent opp for mulighet for å kunne tilbringe helga ved Elvelund camping, her blir det også muligheter for dusj for de som har behov for det.