Salangen-Nyheter

Se hva gymnastene har øvd på:

Alt klart for våroppvisning

6. juni blir det våroppvisning for gymnastene i Salangen IF Turn. Her skal samtlige partier vise frem hva de har øvd på den siste treningssesongen. Gratis inngang og kafé fra klokken 17:00. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: 6. juni blir det våroppvisning for gymnastene i Salangen IF Turn. Her skal samtlige partier vise frem hva de har øvd på den siste treningssesongen. Gratis inngang og kafé fra klokken 17:00.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangen IF Turn har hatt som årlig tradisjon å arrangere turnoppvisning på våren. Det blir ulike prestasjoner å se på oppvisningen som starter klokken 17:30 i Salangshallen. På Våroppvisningen har turnerne forberedt seg til i lang tid, og det er som en eksamen hvor både barn og unge skal vise hva de har lært det siste året. Før oppvisningen blir det åpen kafé fra kl. 17.00 med pølser, vafler, kaffe og andre godsaker. – Vi håper mange kommer for å se på oss. Vi har med oss turnere fra 2-5 år og oppover, fordelt på 6 partier. I tillegg har vi anskaffet sukkerspinnmaskin, så i år blir vi også å selge sukkerspinn i kafeen, forteller leder i SIF Turn, Isabell Sørensen.