Salangen-Nyheter

Salangskarusellen 2018

Anbefaler motbakkeløp

Løpsleder, Hans Erik Børve håper mange blir å stille opp til årets omgang av Salangskarusellen. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: For femte gang arrangerer skigruppa i Salangen Salangskarusellen. Denne gangen har de også med motbakkeløp som for noen kan bli en utfordring, mens andre vil jogge hele veien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Når det femte løpet i Salangskarusellen går av stabelen i morgen, onsdag blir det Skårvikdalen opp. Det er ett motbakkeløp, og løping i motbakke anbefales varmt fra løpsleder og ivrig mosjonist Hans-Erik Børve. – Det kan høres skremmende ut for mange, men erfaringen er at kroppen får mindre juling enn ved for eksempel asfaltløp. Vi har valgt å legge det inn i årets karusell og håper at mange vil stille opp, sier løpsleder Hans-Erik Børve til nettavisen. Her er det mulighet for de som vil løpe, gå eller bare utfordre seg selv fysisk. Dette er et lavterskeltilbud og målet er å få folk mer aktivt engasjert, uansett fysisk form. Som de fleste vet er det påbegynt arbeid med en liten bru på Seljeskogveien, men Børve forsikrer til nettavisen at det ikke kommer i veien for løypa.

Påmelding

Som i de andre løpene vil det også være løp for de aller minste. 0-6 år løper en liten løype på 350 meter oppe ved Seljeskogen Stadion, mens 7-12 åringene løper 650 meter. – Påmelding skjer i speakerbua til SIF ski på Seljeskog Stadion fra kl 17.00. Barneløpene starter kl 18.00 og 18.10.  Vi starter opp fra Skårvikdalen opp fra Skårvika kl 1820, avslutter løpsleder Hans-Erik Børve til nettavisen.