Salangen-Nyheter

Høster gode anmeldelser:

Anerkjent huskyfarm

Deep Forest Husky som holder hus innerst på Kvernmo har hatt en forholdsvis god sesong denne vinteren med en jevn strøm av turister som de har tatt med ut på tur med hundespann og levert flotte vinteopplevelser, nordlys, bålkos og nordisk kultur. FOTO: PRIVAT

KVERNMO: Deep Forest Husky som holder hus innerst på Kvernmo har hatt en forholdsvis god sesong denne vinteren med en jevn strøm av turister som de har tatt med ut på tur med hundespann og levert flotte vinteropplevelser, nordlys, bålkos og nordisk kultur.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

At de har tilfredstilt gjestenes høye forventninger finnes det sikre bevis på, gjennom de mange positive anmeldelser de har fått på TripAdvisor. – Vi har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger fra gjester fra hele verden. Det er utrolig hyggelig å lese hvordan de har opplevd turene våre. De har jo stjerner i øynene når de drar herfra, sier sjaman ved Deep Forest Husky, Ronald Kvernmo.

Få språkproblemer

Med gjester fra bokstavelig talt hele verden så kan Ronald fortelle at de har møtt på overraskende lite språkproblemer. – Vi har hatt et par i fra Spania som ikke snakket engelsk, men heldigvis så har vi en handler som er fra Barcelona og selv om han ikke hadde noe erfaring fra før som tolk så gjorde han en utmerket jobb, og gjestene var fornøyde, opplyser Kvernmo.

– Det er veldig motiverende, vi får vist at samisk hjerterom i forretningssammenheng fungerer utmerket, sier sjaman ved Deep Forest Husky, Ronald Kvernmo. FOTO: PRIVAT

Knytter kontakter

Jula var en hektisk tid for Deep Forest Husky, og både julaften, første juledag, og nyttårsaften hadde de gjester, men ellers har de også en jevn strøm av besøkende, men de jobber fortsatt med å markedsføre seg. – Det kommer en god del turister som booker direkte, men så jobber vi jo også stadig med å knytte til oss nye kontakter med andre reiselivsaktører, slik som foreksempel de grupper vi får besøkende med buss i fra cruiseskip, sier sjaman Kvernmo.