Salangen-Nyheter

Fortsetter kalender-tradisjonen:

Anitas unike julekalender

Hva kan ligge opp denne sekken, mon tro? FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Tar du turen innom Anitas Blomster i desembermåned, er det en liten sjanse for deg også i år å få med deg hjem mer enn du hadde planlagt. De har nemlig en julekalender der det trekkes en heldig kunde hver dag fram mot Jul.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Julestriden ligger i horisonten, og flere butikker og bedrifter har allerede skaffet inn julematerialet for årets omgang med julelys, gaver, mat og diverse. Noen bedrifter derimot tar det et lite steg videre. Anitas Blomster AS prøvde nemlig i fjor for første gang med en julekalender litt utenom det vanlige. - I hele desember måned får én tilfeldig kunde en pakke fra julekalenderen vår. Vi bestemte oss bare for å gjøre det, og det ble såpass populært at vi ville gjøre det igjen, forteller Susanne Haugen til nettavisen.

Eve Hege Halvorsen (t.v.) og Susanne Haugen håper julekalenderkonseptet slår godt ann også i år. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Koselig overraskelse

Når jentene ved Anitas Blomster AS satte i gang denne unike julekalenderen, var det mange som ble positivt overrasket over å få med seg hjem litt mer enn de som opprinnelig stod på handlelisten. - Jeg tror ikke noen var helt forberedt på å få noe ekstra på turen hit. Det ble for mange en koselig overraskelse, sier Haugen og ler, og legger til at det ofte kom innom besøkende i fjor som lurte på hvem som hadde fått kalendergaven fra dag til dag. - Kanskje de hadde et håp om å få flere enn kun én i løpet av måneden, sier Eve Hege Halvorsen og ler. Susanne Haugen legger avsluttende til at det uansett er et morsomt konsept som de håper folk setter pris på. - Kalendergavene består av ganske "julete" ting av forskjellige varianter. Det må jo være fint til jul og dette blir å hjelpe, avslutter Haugen og ler.