Salangen-Nyheter

Fart og spenning på Vasshaug

Anlegget i full drift

Driftsleder ved Vasshaug skilek anlegg, Frode Hansen forteller de har jobbet sakte men sikkert for å få et så bra anlegg som mulig. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Vasshaug Skilek anlegg er i full drift, og driftsleder Frode Hansen (bildet) er fornøyd med hvordan anlegget fungerer. - Vi har brukt noen år på å etablere dette skianlegget, og har fått det ganske bra her nå, sier han.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Arbeidet med anlegget startet i år opp tidlig i januar, men har hatt litt tekniske problemer med heisen som førte til at de måtte ha stengt i to helger, men ellers er driftsleder ved Vasshaug skilek anlegg, Frode Hansen fornøyd med sesongen så langt. - Det har vært litt varierende besøkstall, men nå har vi fint føre og gode forhold i bakken og skal etterhvert kanskje ha litt kveldsåpent også, sier Hansen.

Det er alltid fart og spenning på Vasshaug skilekanlegg. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Rekruterer heisførere

Frode forteller også i intervju med nettavisen at de prøver å rekrutere flere heisførere, og at de førstkommende lørdag skal ha opplæring for de som allerede har meldt sin interesse.  Hansen forteller at alle som vil , og som har fylt 18 år, kan bli heisførere.

Ungene trives med å ake i bakken. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.