Salangen-Nyheter

Vinmonopolet åpner torsdag

Ann-Hege venter på kundene

Klokken 12.00 på torsdag formiddag skrives historie i Salangen. Da åpner bygdas første vinmonopol. Endelig sier politikere som har kjempet for saken i over 20 år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 08.07.2008 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Butikkmedarbeider Ann-Hege Aamo og butikksjef Ken Nitteberg gleder seg til torsdagens åpning.

Det har tatt lang tid, og folk har vært uttålmodige. Men torsdag åpner Sjøvegans første vinmonopol. - Det har vært lang ventetid for bygdas befolkning, konkluderer salangsværing og butikkmedarbeider Ann-Hege Aamo. I lag med butikksjef Ken Nitteberg har arbeidet med å få utsalget klart til torsdag pågått for fullt i lokalene på Rema 1000-bygget på Sjøvegan.

Ikke stort polutsalg

Nitteberg kan fortelle at det blir et rikholdig utvalg av drikkevarer som blir presentert for kundene som kommer innom. - Jeg synes det er mye varer her av ulike slag for et lite utsalg som det er her på Sjøvegan, sier Nitteberg overfor nettavisen. Utsalget på Sjøvegan blir på 66 kvadratmeter. Dette er ikke stort i forhold til Bardu og Bardufoss sitt utsalg. Men etterspørselen av varer vil avgjøre om man trenger et større utsalg på Sjøvegan i tiden framover.

På bildet:

Slik blir polutsalgs-lokalet på Sjøvegan i Rema 1000-bygget.

Ordfører åpner

Butikksjef Nitteberg kan fortelle at det er invitert personer til åpningen i morgen torsdag. - Vi har invitert Salangens ordfører, samt personer fra ledelsen i Vinmonopolet AS, sier Nitteberg som i lag med Ann-Hege gleder seg til åpningen.

Foto: Jon Henrik Larsen