Salangen-Nyheter

Arbeidernes frihetsdag:

Ansvaret er på Lavangen

1. mai skal det flagges ved statlige virksomheter står det i flaggloven. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: I år har Lavangen Arbeiderparti ansvaret for 1.mai- arrangementet for kommunene Lavangen, Salangen og Gratangen. - Du trenger ikke partibok for å komme, sier Svenn Ole Wiik og ler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tidligere har det vært inngått et samarbeid mellom Arbeiderpartiene i Lavangen, Gratangen og Salangen om at 1. mai feiringen skal gå i rundgang. For to år siden hadde vi den i Salangen med Jonas Gahr Støre som holdt tale på videregående skolen, i fjor var det Gratangen, så i år faller ansvaret til Lavangen kommune. - Vi skal ha et arrangement som finner sted på ungdomshuset på Tennevoll. Tale for dagen blir stortingsrepresentant Martin Henriksen fra Troms Arbeiderparti. Ellers kommer vårt lokale skolekorps for å spille musikk, i tillegg til at vi kanskje får våre lokale artister, Henriette Myrseth og Mona Digre til å synge. Vi har gratis servering, sier leder av Lavangen Arbeiderparti Svenn Ole Wiik.

Holder interessen gående

Feiringen finner sted på ungdomshuset på Tennevoll i tidsrommet 14.30-16.00 imorgen søndag. Lavangen Arbeiderparti ønsker alle velkommen til å feire arbeidernes frihetsdag. - Det er et faktum at interessen for 1. mai har vært dalende, så dette er en måte å holde liv i det. I år er 1. mai viktigere enn de foregående årene, på grunn av at det er en viss form for arbeidskamp på gang, forteller Wiik til nettavisen.