Salangen-Nyheter

Navnet er offentliggjort

Anton Heggås (64) omkom

Troms politidistrikt har i en pressemelding mandag offentliggjort navnet på mannen som ble funnet omkommet i Masterbakkvatnet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var 64 år gamle Anton Johan Heggås fra Bardu som ble funnet, og konstatert omkommet. Han var aktiv i kultur- og foreningslivet i Bardu og nærområdet. Deriblant UL Daggry og Salangsdalen Jeger og Fisk. Han var også leder i elveeierlaget for Salangselva og Salangselvas fiskeforvaltning.

Det var natt til mandag ved 00.30- tiden at Troms politidistrikt meldte på Twitter at det var iverksatt en leteaksjon i området rundt Masterbakkvatnet. En mann var meldt savnet av sine pårørende.

Han dro på tur sist fredag og har ikke gitt livstegn fra seg siden lørdag formiddag.

Store styrker letet

Mannskaper fra Norske redningshunder, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, redningsdykkere fra Tromsø Brann og Redning, luftambulanse og politi med eget helikopter deltok i aksjonen natt til mandag.

- Klokken 01.03 i natt ble det gjort funn av en død mann på ca. 3 meters dyp i Masterbakkvatnet. Hva som er årsaken til drukningsulykken, er det foreløpig for tidlig for politiet å konkludere om. Det som derimot er på det rene, er at 64 år gamle Heggås ble funnet sammen med hunden sin.

Annonse