Annonse
Salangen-Nyheter

Næringsliv i regionen arrangerer:

Åpent kraftlinje-møte

Næringslivet vil også bli involvert i forbindelse med opprettelsen av den nye kraftledningen igjennom Troms.

Næringslivet vil også bli involvert i forbindelse med opprettelsen av den nye kraftledningen igjennom Troms.

SETERMOEN/SJØVEGAN: Næringslivet i Bardu har tatt til ordet for å få gjennomført et åpent møte med Statnett SF, om deres planer for ny kraftledning mellom Ofoten-Balsfjord. - Vi arrangerer ett åpent møte, sier Lennarth Kvernmo (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er næringsseksjonen i Bardu Kommune, Bardu Utvikling SA og Visit Bardu SA som har påtatt seg en rolle med å invitere prosjektledelsen i Statnett SF til et møte i Bardu

13.februar i kommunestyresalen på Setermoen fra kl. 18.00 til 20.00

. Næringssjef i Bardu kommune, Lennarth Kvernmo håper mange kommer på møtet, fra hele regionen. - Formålet med møtet er to-delt. Vi ønsker og etablere en møteplass for lokalt/regionalt næringsliv i tett samhandling mellom Bardu Utvikling SA, Visit Bardu SA og Næringsavdelingen i Bardu Kommune. En møteplass som skal bidra til å skape ny dialog og relasjoner mellom næringsaktører i Bardu og regionen, sier Kvernmo. Han understreker at han prater også på vegne av Bardu Utvikling SA og Visit Bardu SA.

Mer informasjon

Den nye kraftledningen er nødvendig for å ivareta forsyningssikkerheten i hele Nord-Norge. Ledningen skal legge til rette for økt verdiskapning og næringsutvikling i landsdelen og bidra til at videre utvikling av fornybar energi kan realiseres, skriver Statnett SF på sine nettsider. - Her er det bare å melde seg på og få siste nytt om et av regionens største industriprosjekter! Hvordan kan din bedrift få mulighet til å levere varer/tjenester til prosjektet? (brøyting, transport, servicetjenester m. m). Vi ønsker at næringslivet får oppdatert informasjon fra Statnett SF om et av regionens største industriprosjekter i nyere tid, avslutter Lennarth Kvernmo ovenfor nettavisen.

Annonse