Salangen-Nyheter

Endelig kafé på Prix igjen:

Åpner kafeen i dag!

Lasse Mortensen gleder seg til åpning, og inviterer gamle og nye kunder til åpning. FOTO: TINA HANSEN

SJØVEGAN: Mange har nok spurt seg hvordan det blir med Kafé Prix som nå har vært stengt siden mandag, og om det kommer nye drivere og ikke minst når. Ny driver er nå klar - Lasse Mortensen ønsker alle velkommen til åpning kl 09.00 i dag torsdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

For de som har savnet kaféen ved Coop Prix på Sjøvegan nå i uka, kan man nå med sikkerhet si at det blir åpning i dag kl 09.00. Ny driver er Lasse Mortensen, som mange kanskje har sett på Coop Elektro i Bardu tidligere. Mortensen er opprinnelig fra Sjøvegan, og han gleder seg veldig til å komme igang med driften.

Provisorisk åpning

Når Mortensen nå åpner kaféen så er det med en midlertidig løsning for å bordsette gjestene. - Vi har noen bord og stoler, samt en kakedisk og ny kaffemaskin, så frem til vi får alt av det nye utstyret som er på tur så klarer vi å ha åpent med det vi har nå, sier Lasse til nettavisen. Kaféen i seg selv kommer ifølge Lasse til å se ganske lik ut som før, men den første endringen blir på navnet. Kafé Prix skal nå hete Too´s Kafé. Driften blir i hovedsak familiebasert med 3 ansatte.

Kan utvide åpningstid

Inntil den nye kafédriften er ordentlig i gang med både innredning og utstyr så blir åpningstidene de samme som før, 09.00 - 15.00. Men Mortensen åpner for at disse kan bli utvidet til kl 17.00 når alt er på plass, og da blir det middag på menyen som lages fersk på kaféen. - I all hovedsak blir det selvsagt en kakedisk og kaffe, men også varmmat og vi kommer nok til å ha litt vårruller på menyen nå og nå avhengig av råvaretilgangen, sier den ferske driveren. De kommer også til å ha dagens middag fra mandag til fredag når åpningstidene eventuelt blir utvidet. Lasse ønsker også innspill fra kundene på hva de kunne tenke seg til servering nå som de starter opp for å ha et tilfredsstillende tilbud. - Nå ser jeg mest frem til å åpne, avslutter Lasse.