Salangen-Nyheter

Skorter ikke på matmulighetene i Sjøvegan:

Åpner matvogna i dag!

Penny er lidenskapelig opptatt av mat, spesielt tradisjonsmat fra Thailand. Nå har hun et stort utvalg thai-retter til alle sultne besøkende som er i Sjøvegan. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Sjøvegan- sentrum har fått introdusert en ny og god lukt i luftrommet. Like ved lokalene til den gamle Coop-butikken har nemlig Salangen Thai Takeaway åpnet en matvogn. – Det er flere eldre som prøver thai-mat, sier kokken Penny (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det skorter ikke på valgmulighetene i Salangen hvis du vil dra ut for å spise deg god og mett, enten alene eller med familie og venner. Kokken Penny har brukt den siste uken effektivt for å gjøre deres helt nye matvogn og kjøkken klar. Den offisielle åpningsdagen skulle opprinnelig være i dag, men etter at de parkerte matvognen ved den gamle coop-butikken i sentrum, har såpass mange sultne besøkende kommet til vogna at Penny brettet opp ermene og åpnet for å bestille seg hva enn de måtte ønske seg allerede i går kveld. – Jeg har brukt litt tid i det nye kjøkkenet, og allerede laget mye godt, sier Penny med et smil.

Man har flere måter å endre hver enkel rett på for å bygge din egen favoritt, og har du noen allergier er det lett å se hva innholdet er takket være illustrative bilder. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Tradisjonsrik mat

Salangen Thai Takeaway er navnet på matvogna, og navnet sier seg selv på hva slags meny du har å forvente fra Penny sitt kjøkken. – Jeg har jobbet som kokk hele livet mitt. Jeg kan huske tilbake fra da jeg var liten da jeg hjalp mamma på kjøkkenet, sier Penny med et smil. Penny er lidenskapelig rundt matlaging og legger både hjerte og sjel i hver en rett hun serverer. – Jeg tester smaken på alle rettene mens jeg lager dem så de alltid blir perfekt, sier Penny, og kommenterer avsluttende at hun den tiden hun har laget thai-mat stadig ser en økning av eldre mennesker som prøver seg på litt ny mat. – Vårruller og grillspyd er alltid populær, men jeg ser flere eldre prøver seg fram og tester nye og ukjente smaker, sier Penny med et smil. Salangen Thai Takeaway har åpent hver eneste dag fra Kl. 10.00 til 20.00