Annonse
Salangen-Nyheter

Med statsministeren som storesøster:

Åpner MIKI-senteret i dag!

Leder i Salangen Næringsforening, Cato Sørensen, Jon Henrik Larsen og styreleder i Millionfisken, Torkel Rørstrand ser fram til åpningen av MIKI-senteret i dag. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Leder i Salangen Næringsforening, Cato Sørensen, Jon Henrik Larsen og styreleder i Millionfisken, Torkel Rørstrand ser fram til åpningen av MIKI-senteret i dag. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: I dag torsdag 18.mai er det offisiell åpning av MIKI-senteret, og i den forbindelse skal dette markeres med både kjente artister og selveste statsminister Erna Solberg, som også er storesøster til MIKI-senteret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I dag blir det ekstraordinær markering i Sjøvegan- sentrum. Der skal det settes opp scene hvor blant andre Hans Inge Fagervik, Viseklubben Baluba og "The Stream"-stjernen, Mats Svendsen kommer for å spille. I tillegg kommer Afghanistans ambassadør i Norge, Shukira Barakzai og sametingspresident Vibeke Larsen. Det kommer også flere andre overraskelser utover kvelden. Arrangementet finner sted på Sjøvegan og begynner fra klokken 18:00.

Ordføreren ser frem til åpningen

Ordfører i Salangen ser frem til dagen. - Det er alltid flott når bedrifter åpner i Salangen, så er det artig med storfint besøk, sier ordfører i Salangen kommune Sigrun Wiggen Prestbakmo som ser frem til åpningen av MIKI-senteret i dag torsdag. Det er nesten ett og et halvt år siden Jon Henrik Larsen gikk i gang med forprosjektet, og har fått støtte fra flere av landets administrative ledere og andre innflytelsesrike personligheter.

Sigrun Wiggen Prestbakmo ser også fram til å oppleve åpningen av MIKI-senteret. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Skal bruke tre år på startfasen

Jon Henrik har klare planer for senteret. - Det er et behov over hele landet med personer som har havnet utenfor arbeidslivet og ønsker å komme inn i fast jobb, og vi skal nå bruke tre år på selve startfasen for å danne en solid grunnmur og vi vil prøve å etablere MIKI-sentret over hele landet, og muligvis i utlandet også i framtiden, forteller gründer Jon Henrik Larsen ivrig.

Arrangementet begynner med et lukket event for "familien" og spesielt inviterte, og klokken 19:00 skal statsminister Erna Solberg gjøre den offisielle åpningen av MIKI-sentret. Salangen-Nyheters WebTV sender direkte fra åpningsforestillingen i dag kl. 19.00, for deg som ikke har mulighet å være i Salangen og se det med egne øyne.

Annonse