Salangen-Nyheter

Coop Prix Dyrøy:

Åpnet dørene i dag

De siste brikkene falt på plass torsdag morgen. FOTO: STIG STOKKLAND

De siste brikkene falt på plass torsdag morgen. FOTO: STIG STOKKLAND

BRØSTADBOTN: Dyrøy Mat og Coop Nord har sammen åpnet dørene på en helt ny butikk i Dyrøy.

Publisert:

Annonse
Annonse

I et helt nytt tilbygg til Dyrøymat's lokaler er det nå etablert Coop Prix, som erstatter Coop Marked. Dette medfører lavere priser og bedre utvalg, noe både innehavere og innbyggere er godt fornøyd med.

Mer å by på

- Sammenlignet med Coop Marked kan den nye butikken tilby lavere priser, et mye bedre utvalg og mer frukt og grønt, forklarer Stig Stokkland, styreleder for Dyrøymat. Han erkjenner også at med tanke på at Dyrøymat og den nye butikken er samlokalisert gir dette muligheter for mer ferskvarer og muligens varmretter.

Den nye butikken byr på en fargerik grønnsaksdisk. FOTO: STIG STOKKLAND

Viktig for lokalmiljøet

Som eneste dagligvarebutikk i Dyrøy er det viktig at tilbudet er tilstrekkelig. Stokkland forteller at kundene så langt har virket svært fornøyde med tilbudet. En kunde hadde utbrutt "Er dette virkelig Brøstadbotn?" i det hun steg inn i de helt nye lokalene. I tillegg til bedre priser og utvalg er også åpningstidene utvidet: Den nye butikken holder åpent 08.00-21.00 (08.00-20.00). Avsluttende sier Stokkland at han håper at flest mulig benytter seg av tilbudet og støtter opp mot den lokale næringsdriften.