Salangen-Nyheter

Campingen i Elvelund:

Åpnet for 27. gang

Tor-Arne Chruickshank med medhjelpere skal sørge for at det blir en bra opplevelse på Elvelund. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ELVELUND: Tor-Arne Chruickshank har fått åpnet dørene til kafeen i Elvelund Camping, og er nå klar for sommersesongen. Nå kan man igjen spise både lunsj og middag på campingen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tor-Arne Chruickshank åpner for 27. gang ved Elvelund Camping. Campingen ligger idyllisk til ved utløpet av Salangselva, og består i dag av 70 campingplasser, 4 hytter, og teltplasser. Tor-Arne er uthvilt etter vinteren, og er nå full av energi til å kunne åpne for sesongen. - I fjor var det en veldig bra sesong, så vi satser på å få det like bra i år med mye turister og gjester som koser seg på Elvelund, sier Chruickshank som forberedte kafeen til den store åpningen.

Spiseplasser

Spisestedet i Elvelund Camping har blitt kjent for å være et populært spisested, både for gjester og lokalbefolkningen, med rolige omgivelser og nydelig utsikt. - Det virker som at folk har gledet seg til åpningen. De siste dagene har mange lurt på om de kan kjøpe seg middag hos oss. Så det er tydelig et savn når vi ikke har åpent, forteller Chruickshank. Han legger til at serveringene har vært veldig populært, i tillegg avslører han at det som er nytt i år er at de nå selger softis. - Det har vi veldig trua på at det skal bli populært å få kjøpt softis på Elvelund, flirer Chruickshank.

Tor-Arne Chruickshank gleder seg til å få liv på campingplassen for sommeren. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Populært fiskested

Campingplassen har sesongåpent fra 1. juni til 15. september hvert år. Chruickshank forteller at campingen tiltrekker seg mange fisketurister som benytter seg av de fantastiske fiskemuligheten i Elvelund. - I fjor var det en kjempegod fiskesesong. Det ble fisket 3 tonn sjøørret i fjort, men rekorden er på 3,5 tonn. Jeg er ikke i tvil at vi klarer å slå den rekorden i år, sier Chruickshank forhåpningsfullt.

Godt samvær

Chruickshank nevner at de har allerede hatt det årlige dugnadsarbeidet for å ordne og stelle rundt på området. Noen av de som har hjulpet til med dugnadsinnsatsen har vært campingbeboerne selv. - De som har stått her har nesten vært her i en generasjon. Nå har ungene og barnebarna deres begynt å komme tilbake, og fått seg campingvogner. Det er flott å ha gjester som kommer tilbake, vi blir nesten en stor familie, sier Chruickshank avslutningsvis.

Barna har sin egen lekeplass de kan leke seg på. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN