Salangen-Nyheter

Regntung start for Lavangsvekka :

Åpnet for 29. gang

Den offisielle åpningen av Lavangsvekka 2018 fant sted ved skoleplassen, etter åpningstalen var det leker og aktiviteter for både store og små. I år var det barne- og ungdomsarbeider Karl-Krisitan Berg som hadde fått det store oppdraget med å sparke i gang Lavangens største arrangement. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

TENNEVOLL: Tross mye regn var det bra oppmøte på plassen utenfor Lavange skole ved 17:00 tiden i går. Det var duket for åpningen av 29. runde av den tradisjonsrike Lavangsvekka.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Selv om værgudene ikke var på arrangørenes side hadde mange tatt turen til plassen utenfor Lavangen skole for den offisielle åpningen av Lavangsvekka 2018. Ettersom det var stort fokus på aktiviteter for de minste lavangsværingene hadde barne- og ungdomsarbeider Karl-Krisitan Berg fått oppdraget å offisielt åpne Lavangsvekka 2018. – Det var en ordentlig ære å få lov å åpne det største arrangementet i Lavangen, det var artig! Jeg synes det er veldig bra at de i år lager litt liv for ungene, de er jo en stor ressurs for kommunen, forteller Berg i intervju til nettavisen.

Blant de mer tradisjonelle aktivitetene var blant annet hesteskokasting. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Barna fikk kjøre maskiner

Blant aktivitetene for de minste var en rekke leker, men hovedattraksjonene var uten tvil de tre kjøretøyene som var tilgjengelige for en prøvetur; en gammel gråtass traktor med henger, en brannbil og en hjullaster. Cassandra var en av de som fikk være med en tur i hjullasteren, noe hun syntes var veldig spennende å sitte så høyt å kjøre i den store maskinen.

Cassandra syntes det varstor stas å få kjøre i den store hjullasteren. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Kolbjørn Sjøseth sammen med Karl-Kristian Berg under åpningen av Lavangsvekka 2018.  FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

– Jeg har sjekket været hver time den siste tiden, det ser ut til at det skal bli bedre vær nærmere helga, ettersom vi har flere utendørs arrangementer da, foreller Kolbjørn Sjøseth til nettavisen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN