Salangen-Nyheter

Knutsen Dagligvarer:

Åpnet i ny butikkjede

Med nymalt fasade og med nye kjede- skilt kunne Per Willy og Lisbeth Knutsen i dag endelig åpne i en ny butikkjede. FOTO: JON HENRIK LARSEN

MEDBY: I dag tidlig kunne Knutsen Dagligvarer på Medby åpne opp i en helt ny butikkjede, nemlig i Nærbutikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2014 kl 00:00

Annonse

Årsaken til at ekteparet Lisbeth og Per Willy har valgt å bytte over til Nærbutikken- kjeden er enkel. - Vi har i utgangspunktet hatt lav omsetning i lengre tid til å være Joker-butikk, men jeg har ikke blitt gjort oppmerksom på dette før den siste tiden, sier Per-Willy. Videre forklarer Per-Willy at Joker-kjeden har et såkalt lojalitetsprogram, som innebærer at hver butikk hver 3. måned må ta inn 90 % av kjedens sortiment. For en såpass lokal butikk som den på Medby innebærer dette innkjøp av varer som allerede finnes på lager. - Dette ender med at ting går ut på dato og vi må kaste varer, dette utgjør et rent tap, forklarer Per-Willy.

Selger for mye!

En annen sak Per-Willy setter i sammenheng med lav omsetning er godt salg av kampanjeprodukter. - Vi har vært veldig flink til å selge kampanjeprodukter, men jo mer kampanjeprodukter vi selger, jo mer taper vi, forklarer han. Med Nærbutikken forsvinner kampanjene i utgangspunktet, men på sikt satser Per-Willy på å få til et opplegg med for eksempel en ukeslang kampanje hver måned.