Salangen-Nyheter

Folket strømmet til fredag:

Åpnet i nye lokaler

Anitas Blomster kommet inn i helt nye lokaler på Smedalen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Folk fra hele regionen tok turen til Salangen fredag formiddag, for å se på den nye butikken til Anitas Blomster.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var tre smilende damer som tok imot alle kundene som kom innom den nye butikken til Anitas Blomster fredag formiddag. Butikken er nå flyttet fra det gamle kioskbygget til Smedalen- bygget rett ved siden av. Her er det blitt stor og fin plass både til blomster og til Black Design. - Det er blitt utrolig flott. Jeg er så fornøyd med alt her, sier daglig leder Anita Fjeldstad til nettavisen.

Kundene liker

Det var svært tydelig at kundene også likte seg i butikken fredag. - Ja, jeg synes de har fått det kjempefint her. Det er ikke så trangt som det var tidligere i de gamle lokalene, sa en av kundene i butikken til nettavisen. Alle som kom innom fikk både kaffe og kaker servert av Anita selv. I tilegg fikk de fleste prøvesitte den nye sofakroken i butikken. Her kan man som kunde sette seg ned og tenke på hvilken varer man ønsker og kjøpe, før man går til verks. - Jeg har fått det akkurat slik jeg ville ha det her. Nå ser jeg bare fram til sommeren med blomster og mye glede, sier en fornøyd Anita Fjeldstad til nettavisen. I dag lørdag har butikken åpent fra kl.

10.00 til 14.00.