Salangen-Nyheter

Høytidelig stund på Strandsenteret:

Åpnet MoRo- butikken

På bildet: Ordfører Ivar B. Prestbakmo sto for den høytidelige båndklippingen ved inngangen til butikken. FOTO: JON HENRIK LARSEN

De har jobbet lenge for å komme i orden og få varene på plass i hyllene. Lørdag formiddag klokken 12.00 kunne Simone og Frans Houbraken endelig åpne butikken sin.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den høytidelige åpningen som fant sted inne i Strandsenteret lørdag formiddag, var det ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo som sto for. Det gikk helt fint og klippe av det røde båndet for ordføreren som har god trening, etter og ha fått æren av og åpne flere nye butikker på Sjøvegan de siste årene. - Dette er en gledens dag for Simone og Frans. Og for Salangen betyr det mye at de kommer inn nye drivere etter Mary-Anne Winstanley, og overtar den type virksomhet som hun drev her, sier ordfører Ivar B. Prestbakmo til nettavisen.

På bildet:

Ordfører Prestbakmo får servert et deilig kakestykke av Frans Houbraken. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Kake og kaffe

 

Etter at åpningen av butikken var gjort unna, kunne de nyskjerrige kundene med ordføreren i spissen stige inn i butikken og ta varesortimentet nærmere i øyensyn. - Vi skal etterhvert selge sengetøy, hobbyartikler og papir her. Navnet på butikken har vi valgt fordi vi mener det skal være moro å handle hos oss, kundene skal kunne more seg med det de har kjøpt, sier Simone Houbraken til nettavisen.

På bildet:

Spørsmålene fra kundene om varesortimentet var mange til innehaver Simone Houbraken. FOTO: JON HENRIK LARSEN